Replica lui Ion Ceban pentru Ilan Șor, gata să vină să facă regulă în Chișinău: Să facă în vreun penitenciar

by Genko Genko

După ce membrii formațiunii primarului de Orhei, Ilan Șor, aflat în arest la domiciliu în dosarul fraudării sistemului bancar, au declarat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că sunt gata să vină la Chișinău să facă ordine, solicitând totodată atât demisia de onoare a primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă, cât și a Consiliului Municipal Chișinău, socialistul Ion Ceban, președintele fracțiunii municipale a PSRM, i-a propus acestuia „să facă regulă în vreun penitenciar”, considerând că „așa ar fi corect”.

„Vad că Șor îi gata să vină să facă regulă în Chișinău. Propun să facă regulă în vreun penitenciar și să se mute acolo. Așa ar fi corect”, a comentat scurt Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Amintim că socialiștii au inițiat un referendum de revocare a primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă, demarând săptămâna trecută procesul de colectare a semnăturilor necesare în acest sens.

Reprezentanții Partidului Șor au declarat azi că nu susțin referendumul, considerând că atât Partidul Socialiștilor, cât și Partidul Liberal vor utiliza „povestea cu referendumul” în scop de PR politic, dar i-au recomandat edilului capitalei să-și dea „demisia de onoare”. Mai mult,  formațiunea declară că este gata să-și asume rezolvarea celor mai acute probleme ale orașului, prin mobilizarea organizațiilor teritoriale ale partidului cu scopul de „a demonstra tuturor că suntem capabili să identificăm soluții optime și eficiente pentru rezolvarea problemelor fără a face politică și populism ieftin”.

CITIȚI ȘI...