Renato Usatîi s-a lansat în campania electorală: Eu voi fi mereu doar sluga poporului!

by D M

Candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie și și-a prezentat prioritățile pentru funcția de șef de stat:

„O dată la patru ani poporul își alege viața pe care o va avea până la următoarele alegeri.

Începe o lună importantă, în care poporul va trebui să decidă ce alege, viața pe care a avut-o până acum, sau o viață nouă. Judecând după sărăcia în care trăiește sărmanul popor, alegerea este evidentă.

Voi mi-ați cerut, eu v-am ascultat. Am decis să merg în aceste alegeri. Voi m-ați delegat – eu merg pentru voi, merg împotriva lor, împotriva hoților și bandiților.

Din 2014 ați reușit să mă cunoașteți. Ca și voi, am fost lovit, am fost trădat. Tot de către ei, cei care v-au lovit și pe voi. Au vrut să ne distrugă, au vrut să ne închidă gurile. Am stat însă grămăjoară, în corturi, în frig și în căldură. Dar nu v-am trădat. Nici voi nu m-ați trădat și vom rămâne împreună și de acum încolo.

Deoarece poporul m-a delegat, în această campanie voi fi lângă voi, lângă popor, în fiecare raion. Și tot printre voi o să rămân 4 ani de președinție. Voi veți decide – eu voi acționa!

Și politicienii de dreapta, și cei de stânga ne-au dezbinat până acum. Unde trebuie să mergem, ce limbă trebuie să vorbim. În timp ce noi, poporul, ne-am certat, ei au furat în liniște împreună. Ajunge! A venit timpul să facem schimbarea. A venit timpul să ne unim noi, poporul, să îi punem pe toți hoții la pușcărie și să începem o viață nouă!

Dacă ne uităm pe lista de candidați, alegerea va fi simplă: între trecut și viitor, între oameni care au furat până acum și oameni care v-au fost alături, între trădători și cei care nu v-au trădat. Cred în înțelepciunea poporului meu și de aceasta am venit în fața voastră. Eu voi fi mereu doar sluga voastră, slugă poporului meu și al nimănui altcuiva!”

 

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu