Renato Usatîi prezice „ultima toamnă a lui Șor”. „A fost un test-drive. L-a testat. Gata! Îl împachetează în trei zile”

Renato Usatîi prezice „ultima toamnă a lui Șor”. „A fost un test-drive. L-a testat. Gata! Îl împachetează în trei zile”

„Realizările” primarului de Orhei, Ilan Șor, și preluarea conducerii satului Jora de Mijloc de către reprezentanta „Partidului Șor”, Marina Tauber, a fost un test-drive al liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care și-a dorit să afle cum vor reacționa cetățenii în privința unui om care „a furat un miliard, dar cheltuie pentru ei – cinci milioane”. Astfel, după ce s-a văzut că un asemenea „proiect” este viabil, Plahotniuc îl poate „împacheta” pe Șor în câteva zile, mai ales dacă opoziția sau „americanii” vor face „gălăgie”. În orice caz, aceasta e „ultima toamnă a lui Șor”, asigură liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, opinie care a fost exprimată în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

„Este un test-drive. Au testat proiectul să vadă cum vor reacționa oamenii. Gata, s-a demonstrat la toată țara și au recunoscut și cei care sunt pro și care sunt contra, că proiectul unui om care a furat un miliard și cheltuie din ei cinci milioane – lucrează, merge la oameni. Nu ați văzut ce bucurie era acum la Jora de Mijloc?!”, a întrebat retoric Usatîi.

Astfel, potrivit lui, după ce „l-a testat” și „a trecut” acest test, „în orice moment, dacă o să strige foarte mult opoziția sau, mai ales, o să înceapă să facă gălăgie americanii, el pe Șor îl împachetează în trei zile”. „În trei zile îl împachetează. Nu mai are nevoie de el. Șor ce a putut, a făcut pentru PD. Poate va face ceva și în toamnă, dar asta e ultima toamnă a lui Șor. Vladimir Gheorghievici n-o să-l țină pentru că el e un fel de „balast” care îl trage tot timpul în jos. Mă refer la justiție, și așa mai departe. Pe urmă, o să iasă Plahotniuc, „ați vrut pușcărie, poftim – nouă ani de zile stă alături de Filat”. Și încă poate să-i mai adauge încă vreo cinci, înțelegeți”, a conchis politicianul.

În altă ordine de idei, Renato Usatîi a admis că Vlad Plahotniuc ar putea candida la funcția de deputat în Parlament pe circumscripția Nisporeni, care este și raionul său de baștină, acesta fiind originar din Grozești.

0