Reacția neașteptată a jucătorilor Realului, după ce presa a anunțat că Ronaldo vrea să plece de la echipă

Reacția neașteptată a jucătorilor Realului, după ce presa a anunțat că Ronaldo vrea să plece de la echipă

Vineri, presa din Portugalia a anunțat că Cristiano Ronaldo își dorește să plece din Spania, ca urmare a acuzațiilor de evaziune fiscală care i-au fost aduse. După apariția acestor zvonuri, Marca a încercat să prezinte și părerea celorlalți jucători ai lui Real Madrid, bazându-se pe propriile informații și pe declarațiile lor anterioare.

Conform site-ului cotidianului spaniol, majoritatea colegilor lui Ronaldo cred că portughezul ar fi dispus să semneze chiar un nou contract cu Real Madrid, dacă i se va propune acest lucru, pentru a pune capăt speculațiilor.

Mai mult, aceștia cred că Cristiano vrea doar să obțină astfel mai mulți bani.

Pe de altă parte, ceilalți jucători ai lui Real Madrid sunt conștienți de rolul important al lui Ronaldo în echipă. Chiar căpitanul Sergio Ramos a vorbit despre asta în timpul sezonului, precizând că ”șeptarul” este foarte respectat în vestiar.

Trebuie spus însă că anunțul făcut astăzi cu privire la viitorul lui Ronaldo nu-i schimbă gândurile lui Alvaro Morata. Marca notează că atacantul spaniol vrea în continuare să plece, în special, la Manchester United, club despre care s-a scris constant că l-ar primi înapoi cu brațele deschis pe Cristiano.

0