Putin va participa la alegerile prezidenţiale ruse din 2018. A fost făcut anunţul oficial

Putin va participa la alegerile prezidenţiale ruse din 2018. A fost făcut anunţul oficial

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat oficial despre participare la alegerile prezidenţiale din Federaţia Rusă care urmează să aibă loc în martie 2018. Despre acest lucru el a anunţat în cadrul mitingului-concert dedicat celebrării a 85 de ani a Uzinei automobilistice din oraşul Gorkii.

„Da, voi candida. Vă mulțumesc pentru susținere”, s-a limitat la a declara Vladimir Putin, care este favorit cert pentru cel de-al 4-lea mandat în fruntea Federației Ruse.

Este de menţionat faptul că chiar astăzi, acesta a declarat că se va decide în curând dacă va mai candida sau nu la alegerile prezidenţiale, adăugând că va lua în considerare nivelul de susţinere publică pe care îl are, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Vedeţi şi: Putin a anunța când va lua decizia privind candidatura sa la prezidențiale

În cadrul unui eveniment ţinut la Moscova, unde majoritatea participanţilor erau tineri, Vladimir Putin a întrebat audienţa dacă îl susţine să candideze în alegerile prezidenţiale din luna martie 2018. Participanţii la eveniment au răspuns afirmativ şi au început să aplaude.

“Înţeleg că această decizie trebuie luată în viitorul apropiat şi va fi luată în viitorul apropiat. Şi când va fi luată, voi ţine cont şi de conversaţia noastră de astăzi şi de reacţia voastră”, a zis Putin în cadrul evenimentului.

Potrivit agenţiei de ştiri ruse TASS, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, a declarat că nu ştie când actualul preşedinte va comunica decizia în acest sens, motiv pentru care “zvonurile circulă aproape în fiecare zi”.

0