PSG pregătește încă o lovitură: 220 de milioane și om la schimb pentru doi jucători de la Monaco

by Genko Genko

Transferurile la Paris Saint Germain nu se opresc odată cu aducerea lui Neymar de la Barcelona, venit pentru o sumă record: 222 de milioane de euro. Clubul parizian este tot mai aproape de Kylian Mbappe. Oferta pentru atacantul francez de 18 ani este de 140 de milioane de euro, la care se adaugă mai multe bonusuri, plus un fotbalist la schimb – Lucas Moura. Doar că vicecampioana Franței mai este interesată să-l achiziționeze, tot de la AS Monaco, pe Fabinho. Pentru ambii jucători, PSG este dispusă să ofere 220 de milioane de euro, conform jurnalistului Gianluca Di Marzio.

Dubla lovitură pe care AS Monaco ar da-o odată cu încasarea acestei sume ar putea provoca pe piața transferurilor un efect de domino, deoarece monegascii vor să investească mulți bani pentru a-l înlocui pe Mbappe cu Andrea Belotti de la FC Torino. Belotti are o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro, dar aceasta poate fi activată doar de echipe din afara Italiei. Belotti este sub contract până la 2021. Cumpărat de la Palermo, în 2015, pentru 8,4 milioane de euro, atacantul de 23 de ani a marcat în stagiunea precedentă 28 de goluri, oferind şi 8 assist-uri, în toate competiţiile.

Săptămâna trecută, potrivit celor de la El Mundo Deportivo, PSG ar fi ajuns deja la un acord cu AS Monaco, iar Kylian Mbappe ar urma să fie prezentat oficial ăn aceste zile. Sursa citată susţinea că atacantul de 18 ani va avea un salariu anual de 18 milioane de euro la PSG. Contractul pe care îl va semna va fi valabil până în 2022 în cazul în care vor bate palma.

CITIȚI ȘI...