Proxenetă la 15 ani; îşi racola victimile pe Facebook

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O tânără din Canada ademenea adolescente pe Facebook să o însoţească într-un pavilion unde le propunea alcool şi medicamente, cu scopul de a le obliga să se prostitueze.

Nu are decât 15 ani şi riscă 14 ani de închisoare. O adolescentă canadiană a fost găsită vinovată miercuri pentru că a forţat alte fete să se prostitueze, după ce le racola pe Facebook.

Aceasta şi alte două tinere ademeneau pe reţelele sociale alte fete cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani să le urmeze într-un pavilion dintr-o suburbie a capitalei. Ameninţate şi şantajate, victimile erau constrânse să accepte să se prostitueze cu clienţi adulţi. Modul de operare era sordid. La început le propuneau să consume alcool sau să ia medicamente. Dacă acestea refuzau să se prostitueze, adolescentele erau agresate fizic. După ce le fotografiau dezbrăcate, agresoarele foloseau pozele pentru a le şantaja.

Tânăra proxenetă a fost învinuită de trafic de persoane, furt, fabricare şi distribuire de pornografie infantilă şi altele şi a fost condamnată la 3 ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru minori.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu