Protest la Chişinău; Pasha Parfeni se alătură marşului solidarităţii cu România

by Genko Genko

Un marș de protest de solidarizare se anunță în acest sens și la Chișinău. Pe Facebook circulă mai multe mesaje prin care cetățenii sunt îndemnați să vină în această seară, la ora 18:00, la monumentul domnitorului Ștefan Cel Mare, pentru a se solidariza cu manifestațiile de peste Prut.

Interpretul Pasha Parfeni se alătură marşului solidarităţii cu România şi îndeamnă oamenii să iasă în stradă în această seară.

„Avem aceleași probleme – criminali la guvernare. Avem același scop – hoţii la pușcărie. Se spune că trebuie să procedezi cu omul așa, cum vrei el să procedeze cu tine. Cine trebuie sa ne susţină, dacă nu noi unul pe altul, reciproc? Ne intilnim astăzi, la 18:00, la monumentul lui Ștefan cel Mare”, a scris artistul pe o reţea de socializare.

Românii nu se lasă și ies și vineri, pentru a patra zi consecutiv, pe străzile orașelor în care se află pentru a transmite celor de la putere că nu vor permite legitimarea furtului și subjugarea Justiției. Pe rețelele de socializare oamenii se mobilizează pentru a ieși în număr record și sunt șanse mari să se întâmple asta având în vedere că urmează weekendul și vremea se încălzește.

Mai multe detalii pe (FOTO şi VIDEO) LIVE TEXT: Românii au ieşit din nou în stradă. Moldovenii anunţă protest de solidaritate

CITIȚI ȘI...