Polițiștii, obligați de conducerea MAI să-și ia concedii până cel târziu 19 august. „Au grijă de polițiști sau de proteste?”

Polițiștii, obligați de conducerea MAI să-și ia concedii până cel târziu 19 august. „Au grijă de polițiști sau de proteste?”

După ce Mișcarea de Rezistență Națională a anunțat convocarea unei Adunări Generale a Cetățenilor la 26 august, conducerea Ministerului de Interne a emis un „ordin” prin care obligă angajații Inspectoratului General al Poliției să-și ia concedii până cel târziu data de 20 august. Cel puțin asta reiese dintr-o conversație prin intermediul aplicației Viber adresată conducătorilor subdiviziunilor IGP, postată de politicianul Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook.

„Rog să planificați concediile în această vară atât Dvs., cât și subalternii, să permiteți tuturor să meargă în concedii pe etape, pe parcursul lunilor iulie și august până la data de 19 august maximal. Începând cu data de 20 august, rog tot efectivul și conducătorii să fiți la serviciu 100%”, se menționează în mesaj.

„Au grijă de polițiști sau de proteste?”, s-a întrebat în legătură cu aceasta președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, plasând captura cu textul adresat conducătorilor subdiviziunilor IGP.

Vedeți și: Mișcarea de Rezistență Națională anunță convocarea unei Adunări Generale a Cetățenilor la 26 august 2018

Amintim că în Rezoluția acțiunii de protest organizată de către Mișcarea de Rezistență Națională pe 1 iulie în Piața Marii Adunări Naționale se menționează că pentru data de 26 august 2018 este convocată Adunarea Generală a Cetățenilor atât din țară, cât și din diasporă.  

 

0