PLDM susţine iniţiativa Mişcării Civice Europene din Moldova. „Remarcăm că apelul nostru a fost auzit”

PLDM susţine iniţiativa Mişcării Civice Europene din Moldova. „Remarcăm că apelul nostru a fost auzit”

Partidul Liberal Democrat din Moldova susține inițiativa deputaților semnatari ai Declarației de Independență, dar și a personalităților de vază ale Mișcării de Renaștere Națională, de a constitui „Mișcarea Civică Europeană din Republica Moldova” (MCEM). Despre aceasta anunţă purtătorul de cuvânt al PLDM, Ion Terguţă, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Potrivit lui Terguţă, „inițiativa este în consens cu strategia PLDM, care a cerut într-o conferință de presă, acum câteva luni, unirea tuturor forțelor politice și a societății civile proeuropene în perspectiva alegerilor parlamentare din 2018”. „Remarcăm că apelul nostru a fost auzit”, a precizat Terguţă.

Vedeţi şi: A fost lansată Mișcarea Civică Europeană: Se va implica în campania electorală pentru alegerile din 2018, prin facilitarea organizării unui front electoral comun al forțelor politice

„Avem deplina încredere că această inițiativă va servi un imbold pentru toate partidele proeuropene de a-și uni forțele pentru restabilirea democrației și a statului de drept în Republica Moldova. Suntem siguri că societatea moldoveneasca are suficiente resurse pentru a propune nume noi în politică, care să ofere țării o viziune nouă și speranță”, a mai scris Terguţă.

0