Obama, constrâns să expulzeze din SUA o mare vedetă

by Genko Genko

Peste 100.000 de americani au semnat o petiţie on-line pe pagina Casei Albe pentru a-l expulza pe interpretul Justin Bieber. Un prag care obligă administraţia lui Obama să se pronunţe în acest caz.

Casa Albă va trebui să se pronunţe în cazul lui Justin Bieber. Tânărul interpret canadian, care a trezit indignarea opiniei publice prin escapadele sale, va fi inculpat de un judecător din Miami pe 14 februarie pentru conducere în stare de ebrietate, fără permis şi pentru că a opus rezistenţă la arest. Actualmente, petiţia a adunat peste 170.000 de semnături pe site-ul Casei Albe (petitions.whitehouse.gov).

Acest site permite tuturor cetăţenilor să obţină atenţia prezidenţială pe orice subiect, odată ce petiţiile lor acumulează 100.000 de semnături.

„Fiecare petiţie care atinge acest prag va fi examinată de funcţionarii responsabili care vor oferi un răspuns”, a declarat un purtător de cuvânt al preşedinţiei americane, Matt Lehrich.

„Vrem ca periculosul, vitezomanul, distrugătorul şi drogatul Justin Bieber să fie dus la frontieră şi să-i fie anulat Green Card-ul”, se arată în petiţia propusă de un domn din Detroit joia trecută. În zorii acelei zile, tânărul de 19 ani, aflat la volanul unui Lamborghini decapotabil, a fost oprit de poliţişti pentru că a condus imprudent şi în stare de ebrietate.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu