Oamenii sunt chemați, prin telefon, la un miting în susținerea lui Dodon

by D M

Socialiștii au planificat un miting pentru ziua de vineri, 13 noiembrie, exact cu două zile înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. La manifestația care a fost autorizată de Primăria Chișinău se așteaptă să participe 20 de mii de persoane. Între timp, unii internauți au scris că au fost telefonați, fiind invitați să vină la un marș în susținerea candidatului Igor Dodon.

„Azi am fost telefonată la numărul fix, pentru a fi invitată la marșul de susținere a candidatului Dodon, organizat de Dodon, presupun, președintele, care va avea loc vineri”, a anunțat activista Diana Guja.

Am încercat să obținem un comentariu de la serviciul de presă al staff-ului electoral al lui Igor Dodon, însă așa și nu am primit un răspuns. Iar responsabila de presă a PSRM, cât și deputatul socialist Vlad Batrîncea nu au răspuns la apelurile noastre.

În schimb, pe pagina oficială a Primăriei Chișinău se menționează că socialiștii și-au programat patru manifestații pentru ziua de vineri, fiind indicată o prezență de 20.000 de persoane la fiecare. Subiectul mitingului este „Dezbateri libere și democratice ale problemelor cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova”. De menționat este că cererile pentru organizarea acestor evenimente au fost depuse în 2019.

Amintim că, pe 15 noiembrie 2020, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Cetățenii au de ales între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon.

 

sursa: agora.md

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu