O femeie de 72 de ani și un bărbat de 49 de ani, morți în urma incendiilor produse ieri

O femeie de 72 de ani și un bărbat de 49 de ani, morți în urma incendiilor produse ieri

Două persoane au murit în rezultatul a două incendii produse în orașul Iargara, raionul Leova, și satul Nicolaevca, raionul Glodeni. În total, în ultimele 24 de ore pompierii au participat la lichidarea a 12 incendii.

Primul incendiu, în care a murit o femeie de 72 de ani, a avut loc ieri la Iargara, raionul Leova. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 16:20 minute, iar la fața locului a fost trimis un echipaj de salvatori, care a stabilit că într-o casă de locuit a izbucnit un incendiu. După lichidarea flăcărilor, a fost depistat cadavrul carbonizat al proprietarei.

Un alt caz în care a decedat un om a avut loc în satul Nicolaevca, raionul Glodeni. Aici un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit fără suflare de localnici. Focul a mistuit bunurile materiale din interiorul unei odăi. Toate circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 25 de situații de risc fiind antrenați 160 de angajați cu 40 de autospeciale.

0