O familie de moldoveni a suferit un accident în România: Femeia a murit, iar soțul și cei doi copii sunt grav răniți

O familie de moldoveni a suferit un accident în România: Femeia a murit, iar soțul și cei doi copii sunt grav răniți

O familie de moldoveni a suferit un accident grav în România. Un copil de opt luni şi unul de cinci ani au fost răniţi grav, iar mama acestuia a murit, în urma unui accident produs în dimineața zilei de joi pe șoseaua dintre Brăila – Slobozia, România, scrie infobraila.ro.

În această dimineață, la oră 6:45, un bărbat, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DE 584, dinspre Brăila către Slobozia, a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de mers, a revenit pe drum, după care l-a părăsit din nou prin partea stânga a acestuia. Pasagerul din dreapta, o femeie, a ieșit prin parbriz, iar mașină s-a răsturnat și a căzut peste această.

În urmă accidentului a rezultat decesul femeii și vătămarea corporală a șoferului și a celor doi copii, unul de 8 luni și unul de 5 ani, fiind transportați la spital.

În cauza dată se întocmește dosar penal pentru ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza accidentului. În urma cercetărilor preliminare se pare că accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

0