Nunta regală, decizie surpriză. Meghan Markle va fi condusă la altar de prințul Charles

Nunta regală, decizie surpriză. Meghan Markle va fi condusă la altar de prințul Charles

Meghan Markle, care se va căsători, sâmbătă, cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, va fi condusă la altar de tatăl mirelui, prințul Charles, a anunțat, vineri, Palatul Kensington.

„Meghan Makle l-a rugat pe Majestatea Sa Prinţul de Wales să o conducă la altar la Capela St. George, în ziua nunţii ei”, a transmis Palatul Kensington.

„Prinţul de Wales este încântat să o primească pe domnişoara Markle în familia regală în acest mod”, mai arată mesajul Palatului Kensington.

Vestea vine după ce Meghan Markle a confirmat că tatăl ei, Thomas Markle, care ar fi trebuit să o conducă la altar, nu va putea participa la nuntă. Thomas Markle a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă.

Acest anunţ pune capăt zvonurilor care au apărut recent, potrivit cărora Meghan Markle ar fi putut fi condusă la altar de mama ei, Doria Ragland.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care a devenit cunoscută datorită apariţiei ei în serialul de televiziune „Suits”, se vor căsători capela St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor. Ceremonia va începe sâmbătă, în jurul orei 11.00 GMT (14.00 ora României). După cununie, mirii vor face o plimbare prin Windsor, într-o caleaşcă Ascot Landau de secolul XIX, trasă de patru cai Windsor Grey.

Sursa: News.ro

0