Noul film din seria „Piraţii din Caraibe”, furat de hackeri, înainte de lansarea oficială: Aceștia vor recompensă

by Genko Genko

Cel mai nou film din seria „Piraţii din Caraibe”, cu lansarea oficială pe 26 mai, a fost furat de hackeri care acum ameninţă să publice pelicula în mediul online, dacă nu sunt plătiţi pentru a nu face acest lucru, potrivit Deadline.com.

Potrivit publicaţiei citate, hackerii cer o sumă imensă de bani care nu a fost făcută publică momentan. Disney colaborează acum cu agenţii FBI şi nu va ceda.

Deşi CEO-ul Disney, Bob Iger, nu a dezvăluit numele filmului furat de hackeri, acesta le-a dezvăluit angajaţilor ABC, în timpul unei întâlniri în New York, că incidentul a avut cu adevărat loc.

Hackerii ameninţă acum să publice secvenţe din film, dacă nu le vor fi livraţi banii. Deadline.com scrie că filmul în cauză este cea mai nouă parte a seriei Piraţii din Caraibe: „Dead Man Tell No Tales”, programat să fie lansat în cinemtografe pe 26 mai.

Disney nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, însă surse din interiorul companiei susţin că nu vor fi oferiţi bani în schimbul filmului.

Aceeaşi situaţie nefericită a avut-o şi compania Netflix, când nişte hackeri au reuşit să obţină primele 10 episoade din serialul de succes „Portocaliul este noul negru”. Acestea au fost publicate în mediul online, pentru că Netflix a refuzat să achite o recompensă.

CITIȚI ȘI...