Noi dezvăluiri în cazul prăbușirii Germanwings; Copilotul i-ar fi pus diuretic pilotului în cafea

by Genko Genko

Copilotul Andreas Lubitz, cel care a prăbușit avionul Airbus A320 al companiei Germanwing, cu 149 de persoane la bord, i-ar fi pus diuretic în cafea pilotului Patrick Sondenheimer.

Mirror scrie că Andreas Lubitz este cel care l-a făcut pe Patrick Sondenheimer să iasă din cabină. Copilotul i-a pus diuretic în cafea pilotului.

Informația a fost obținută de anchetatori din calculatorul lui Andreas Lubitz. Copilotul Germanwings ar fi comandat un diuretic, care crește nevoia de urinare, pe care l-ar fi pus în cafeaua pilotului, pentru a-l determina să meargă la toaleta avionului.

Amintim că pilotul avionului Germanwings, Patrick Sondenheimer, a ieșit din cockpit pentru a merge la toaletă. A fost momentul în care Andreas Lubitz a blocat ușa cabinei și a început, controlat, prăbușirea avionului.

Patrick Sondenheimer avea un fiu de trei ani și o fiică de șase. Pilota avionul Germanwings în ziua fatală doar pentru că-și schimbare programul într-unul mai scurt, pentru a-și petrece mai mult timp cu familia.

CITIȚI ȘI...