Năstase îl provoacă din nou pe Plahotniuc: Să iasă o dată la o dezbatere, chiar și la posturile sale de televiziune

Năstase îl provoacă din nou pe Plahotniuc: Să iasă o dată la o dezbatere, chiar și la posturile sale de televiziune

Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, îl provoacă din nou pe liderul PD, oligarhul Vladimir Plahotniuc, la o dezbatere televizată.

Năstase susține că este gata să apară în dezbatere chiar și la posturile de televiziune ale oligarhului, în condițiile decise de acesta.

„O asemenea invitaţie a lui Plahotniuc noi am făcut-o în permanenţă. L-am chemat şi la alegerile prezidenţiale să vină să se confrunte direct, nu să-şi trimită tot felul de borsetci pe la televiziuni sau în scrutine. Dânsul nu acceptă aşa ceva pentru că înţele foarte bine că la tot răul care i-a făcut acestei societăţi atâta i-a mai rămas să mai iasă la televizor unde să fie întrebat direct unde sunt miliardele, ce s-a întâmplat cu spălătoria rusească de 30 de miliarde de aici, de ce în Republica Moldova care este controlată plenar de el se trăieşte atât de rău. Este o întrebare care deja de 15 ani devine actuală, de când Plahotniuc nu lipseşte de la conducerea statului. El încearcă să arunce totul pe spatele lui Filat, a lui Şor, a lui Platon, numai el nu este vinovat. El dacă ar fi un bun gospodar, cum spune în spaţiul public, atunci de ce a făcut ca o treime din rezervele valutare să fie furate, de ce a făcut ca astăzi cetăţenii Republicii Moldova să fie trimişi în străinătate şi să nu aibă un loc de muncă acasă. El este responsabil. El este un laş şi oamenii noştri trebuie să înţeleagă cu cine au deaface”, a declarat Andrei Năstase în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Vladimir Plahotniuc a apărut ultima dată în studioul unui post de televiziune în campania electorală din 2014, atunci când a vorbit pentru câteva minute despre o campaniei a fundației pe care o conduce.

De când a fost ales președinte al PD el nu a participat nici la un talk-show și nu a acceptat niciodată întrebări la briefieng-urile de presă la care a apărut.

0