Moscova atacă Londra: Familia regală îi cunoaște pe adevăraţii nazişti

by Genko Genko

După ce prinţul Charles al Marii Britanii l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, reacțiile nu au întârziat să apară. Mai întâi Kremlinul a cerut explicații Prințului Charles, apoi a reacționat și președintele rus, spunând că “acesta nu este un comportament regal”.  Acum două zile, mass media Kremlinului a lansat un atac îndelungat la adresa familiei regale britanice.

”Şi acum Putin face aceleași lucruri ca Hitler” în Polonia, i-a spus, marţi, prinţul Charles unei victime din Polonia, care şi-a pierdut familia în Holocaust.

Replica moștenitorului tronului britanic a generat o reacţie dură a Moscovei, care a lansat un atac îndelungat la adresa familiei regale britanice direct pe postul de televiziune afiliat Kremlin-ului.

Citește și: Kremlinul cere explicații Prințului Charles, pentru că l-a asemuit pe Putin cu Hitler

Într-un amplu material prezentat de Russia Today, membrii familiei Windsor, strămoşii lui Charles, sunt prezentaţi participând la un eveniment alături de liderul nazist Adolf Hitler.

Prezentatoarea emisiunii arată o imagine cu Ducele de Windsor – unchiul lui Charles – în timp ce-l vizitează pe Hitler, aceasta adăugând apoi că soţia ducelui îşi ”petrecea timpul cu Hitler”.

Amintim că Prințul Charles a comparat acțiunile din 2014 ale lui Putin cu cele ale lui Hitler, din prima jumătate a secolului trecut. Declarația prințului a fost făcut în timpul unei deplasări în Canada, transmite Daily Mail.

Citește și: Putin, comparat cu Hitler de către Prinţul Charles; Reacţia preşedintelui rus

CITIȚI ȘI...