MoldATSA are un nou administrator: Primea pe parcursul interimatului 52 de mii de lei pe lună

MoldATSA are un nou administrator: Primea pe parcursul interimatului 52 de mii de lei pe lună

Ordinul de numire a lui Vadim Gugea în funcția de administrator al Întreprinderii de Stat „MoldATSA” a fost semnat de ministrul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, în data de 14 martie.

Vadim Gugea este cel care a asigurat interimatul funcției tocmai din 28 octombrie 2015 până în prezent. Acesta a fost singurul candidat promovat la proba interviului în concursul pentru funcția de administrator al Întreprinderii „MoldATSA”.

Ceilalți doi candidați înscriși în concurs nu au acumulat punctajul minim la prima etapă a competiției, cea a CV-ului.

Potrivit Ziarului de Gardă, anterior, Gugea a fost director executiv al Companiei „Euroatlant”, fondată de Chirinciuc. El a ajuns şef în aviaţie după ce a plecat din firma lui Chirinciuc care are afaceri în domeniul… mobilei.

În 2015, în doar două luni de şefie interimară la „Moldatsa”, conform declaraţiei sale cu privire la venituri şi proprietate depusă la Comisia Naţională de Integritate, Gugea a ridicat nu mai puţin de 104,3 mii de lei. Deci, nu mai puţin de 52 de mii de lei pe lună, în timp ce solicitările controlorilor de trafic aerian de a reveni la salariile din 2015 rămâneau nerezolvabile.

0