Ministerul Economiei a cheltuit, în 2013, 400 de mii de lei pentru bilete de avion

by Genko Genko

Se pare că funcționarii Ministerului Economiei au zburat destul de mult în anul 2013. Ministerul a cheltuit 400 de mii de lei în anul trecut numai pentru servicii de transport aerian.

Cel puțin așa reiese dintr-un raport financiar pentru anul 2013, făcut public de către ministerul condus de către PD-istul Valeriu Lazăr. Cele 400 de mii de lei au fost plătite companiei ”AeroPremier Tur” SRL.

Sume deloc neglijabile de bani s-au cheltuit și pentru ”echipament de calcul şi periferic, precum și echipament optic pentru aparat de fotografiat digital”. Aproape 10 mii de euro au cheltuit cei ce se ocupă de economia țării pentru aceste bunuri.

Ministerul și-a îmbogățit și garajul cu un autovehicul nou-nouț, care a costat bugetul de stat aproape 280 de mii de lei. Cum mașina a fost cumpărată de la deja obișnuita companie ”Daac-Hermes”, e posibil să fie vorba de vreo Skoda atât de îndrăgită de către funcționarii moldoveni.

Și cum bolizii trebuiesc alimentați, nu mai puțin de 10 mii de dolari a mai cheltuit statul pentru combustibilul mașinilor celor de la Ministerul Economiei.

CITIȚI ȘI...