Mierea nu ar trebui să lipsească niciodată de la micul dejun, conform unui bucătar de renume

Mierea nu ar trebui să lipsească niciodată de la micul dejun, conform unui bucătar de renume

Renumitul bucătar, Joseph Hadad a explicat că mierea de albine este un aliment care nu ar trebui să lipsească niciodată de la micul dejun deoarece ne oferă o energie pozitivă în corp.

„Părerea mea este că nu ar trebui să lipsească mierea de albine naturală pentru că dă energie în corp, are zahăr natural. Petru mine, micul dejun nu există fără o linguriță sau două de miere adevărată, nu cea amestecată cu zahăr caramelizat, dar trebuie să fim foarte atenți de unde putem cumpăra acest aliment”, a declarat Chef Joseph Hadad.

Bucătarul a povestit ce mănâncă la micul dejun căruia, încă din copilărie, i-a oferit o deosebită importanţă, fiind motivul pentru care se poate menține în formă.

„Am 58 de ani şi de 43 de ani sunt bucătar, am 80 de kg şi nu am burtă pentru că am oferit micului dejun întotdeauna importanţa cuvenită. Când eram copil, nu aveam alimentele care există acum, aveam năut, rădăcinoase, pătrunjel şi mult suc natural, toate luate din grădina proprie. Acum, dimineaţa, îmi fac un suc de ananas proapăt, cu un pic de ghimbir şi un strop de ulei de măsline pentru că acesta ajută ca sucul să alunece mai bine în stomac. După o jumătate de oră, fac o omletă, cu două bucăţi de pâine neagră, roşii, ceapă şi, la final, o banană”, a explicat bucătarul.

Chef Joseph Hadad a precizat că este mare nevoie de educaţie în rândul populaţiei, să se ştie ce este mai bine de consumat.

„Filosofia mea este: dacă nu ţii cont acum de sănătate și mănânci bine, o să ajungem ca, peste 40-50 de ani, copiii să moară înaintea părinților. Este o realitate tristă, dar trebuie să ne educăm să consumăm numai produse naturale. În ziua de azi, un copil de 13-14 ani seamănă cu unul de 20 și ceva de ani pentru că el mănâncă vită şi pui injectate. Alimentele de pe piață nu sunt sănătoase, iar ei se îngrășă fără ca să ştie”.

0