Maia Sandu: În calitate de președinte, voi întreprinde toate acțiunile necesare pentru a dizolva acest parlament

by D M

Candidatul PAS la președinție, Maia Sandu și-a înăsprit retorica privind lupta cu fenomenul corupției și declară tot mai apăsat că în calitate de președinte, va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a dizolva parlamentul. Ea a spus despre acest lucru și astăzi la un brieging de presă. 

„În calitate de președinte, voi întreprinde toate acțiunile necesare pentru a dizolva acest parlament. Voi fi dură cu toți șefii și șefuleții care vor cere mită și vor pune presiune pe agenții economici. Vom pune capăt acestui dezmăț. E datoria noastră de cetățeni să ne salvăm țara din ghearele corupților și badiților. Fiecare dintre noi poate contribui la acest lucru” a spus Maia Sandu și a îndeamnat oamenii să iasă pe 15 noiembrie la vot, pentru a putea învinge toți hoții de la putere.

„E de datoria noastră să alungăm bandiții de la conducerea țării. El nu are nici o armă deopotrivă votului nostru. Nicio minciună nu poate opri un popor care e furat și batjocorit. Avem 10 zile în care să muncim împreună și să-l alungăm de la putere. Pe 15 noiembrie îl dăm jos și începem să rezolvăm probele adevărate ale țării”, a adăugat ea.

La același briefig, candidatul PAS la preșddinție l-a acuzat pe contracandidatul său, Igor Dodon că este disperat să rămână la putere și că întreprinde acțiuni grave în acest scop, una dintre care este să apeleze la ajutorul celor mai mari bandiți, în schimb eliberându-i de la închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare.

„Acești bandiți umblă la libertate, merg la agenții economici și cu pistolul la tâmpla oamenilor cer bani pentru ca să finanțeze campania lui Igor Dodon. La fel, tot de dragul banilor, Igor Dodon i-a dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporții. Dodon pune la cale un următor furt al miliardului. Dodon le promite protecție tuturor hoților care îl sprijină în această campanie electorală. El este disperat, se simte ca o fiară încolțită și după ce a vândut țara este gata să vândă și viitorul oamenilor din R. Moldova”, a declarat Maia Sandu.

“O să începem o luptă crâncenă împotriva tuturor bandiților și a tuturor hoților. O să începem o luptă dură împotriva judecătorilor și procurorilor care-i protejează pe hoți și pe bandiți. Voi declara combaterea corupției prioritate de securitate națională și voi insista pe înăsprirea tuturor pedepselor pentru corupția politică. Voi insista pe însăprirea pedepselor pentru trădare de țară, așa încât, niciunul dintre ei să nu  mai îndrăznească să-și vândă țara și interesele cetățenilor”, a mai spus candidatul PAS la președinție. 

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu

9 comments

Vthbrt 14 mai 2023 - 11:14

cialis 40mg order generic cialis 40mg natural ed pills

Răspuns
Adfsfn 20 mai 2023 - 03:38

buy generic isotretinoin 10mg buy accutane 20mg pill buy zithromax generic

Răspuns
Pgdrze 21 mai 2023 - 17:27

buy azipro medication order omnacortil 5mg sale buy generic gabapentin

Răspuns
Hfwyaa 23 mai 2023 - 12:49

lasix pill ventolin 2mg uk albuterol for sale online

Răspuns
Cbnhfy 25 mai 2023 - 07:10

vardenafil 10mg generic order hydroxychloroquine 400mg online cheap hydroxychloroquine 200mg for sale

Răspuns
Kizgjt 26 mai 2023 - 10:46

cheap altace 5mg buy cheap etoricoxib buy arcoxia generic

Răspuns
Tqbhcj 27 mai 2023 - 02:15

vardenafil without prescription buy vardenafil 10mg pill hydroxychloroquine pills

Răspuns
Enbjnh 28 mai 2023 - 04:35

brand mesalamine 400mg mesalamine 400mg brand irbesartan 150mg over the counter

Răspuns
Pamcnz 28 mai 2023 - 17:30

order generic benicar olmesartan 10mg oral order depakote 250mg for sale

Răspuns