Lupu nu mai este președintele Partidului Democrat

by Genko Genko

Ieri presa lui Plahotniuc exulta prin ”breaking news-uri” și ”știri de top” în care ni-l prezentau pe Mesia salvatorul care, vezi Doamne, și-a dat găgăuzii afară din partid.

Lupu chiar nu mai are niciun cuvânt de spus în PD

Acum câteva zile, cel ce încă mai îndeplinește funcția de șef al PD, declara plin de el că niciun membru PD din Găgăuzia nu va păți nimic. O făcea, într-un interviu pentru o publicație în limba rusă, chiar cu 48 de ore înainte ca Plahotniuc să se dea în spectacol și cică să excludă patru membri PD din Găgăuzia.

Acest fapt demonstrează a nu știu câta oară, dacă mai era nevoie, faptul că Lupu nu mai are absolut niciun cuvânt de spus în formațiunea în care cică el ar fi Președinte. Sigur, acesta nu este primul caz în care se demonstrează că Plahotniuc face absolut orice-și dorește cu PD-ul, ci doar încă o umilire în public a lui Lupu.

Dar cu Dodoglo, ce facem cu Dudoglo?

În poza de mai sus se vede foarte clar cine pozează lângă sigla PD-ului și cine semnează în numele acestui partid. Este vorba despre primarul de Comrat, Nicolae Dudoglo, care dă absolut toate asigurările că formațiunea al cărei lider local este, susține cu toată puterea referendumul, îndemnând oamenii să iasă la plebiscit.

Păi bă Plahotniucule, ce faci tu spectacol cu Humuz și cu Tamuz, ori cum i-o mai chema? Uite poza care demonstrează clar că Dudoglo dă asigurări că inclusiv tu îi susții pe găgăuzi să iasă la vot.

Dacă tot o faci pe marele patriot și nu-ți pasă de voturile din autonomie, taie Plahotniucule capul relelor de acolo! Dă-l afară pe Dudoglo. Dă-i afară pe toți cei 19 membri PD din ”Adunarea Populară”. Tu chiar crezi că prin circul ăsta cu fantasmagorica demitere a unor ”No name-uri” din regiune și cu linsăturile slugilor tale din presă vei reuși să prostești pe cineva?

A, nu știi ce înceamnă ”No name”? Păi uite, Plahotniucule, un fel de ”No name” ești chiar tu. Bine, pe tine te cunoaște o țară întreagă, dar te cunoaște pentru că te urăște. Uită-te în sondaje dacă nu mă crezi.

Ei bine, chiar dacă ”no name” ar fi un necunoscut fără de importanță, care aparent nu ți s-ar potrivi, tocmai asta ești tu în acest moment în politica moldoveneacă. Cel mai urât și detestat politician din țară.

Și așa vei rămâne. Cu toate slugile tale din presă și icnetele de genul celui pe care l-ai făcut ieri.

Alex Cozer

CITIȚI ȘI...