Lovitura pe care o pregătește Real Madrid; Va aduce un fotbalist dorit de Barcelona

by Genko Genko

Florentino Perez este decis să dea o mare lovitură rivalilor de la Barcelona și să revoluționeze echipa lui Zinedine Zidane cu un fotbalist dorit cu ardoare de catalani. Președintele lui Real Madrid intenționează să se debaraseze de Karim Benzema și de Morata și să-l aducă lângă Cristiano Ronaldo pe Paulo Dybala (23 de ani).

Conducerea lui Real Madrid nu intenționează să se atingă nici măcar de un fir de păr al portughezului de 32 de ani din atacul lui Zizou, dar în același timp nu vede cu ochi buni parcursul arătat în ultimul sezon de francezul Benzema sau de cel al lui Morata. Pe de-o parte, Benzema (29 de ani) a primit minute bune pe teren, dar este în continuare criticat că ar trebui să înscrie mai multe goluri (9 goluri în acest sezon, față de cele 24 din sezonul trecut), iar pe de alta, Morata, răscumpărat de „galactici”, anul trecut, în schimbul a 30 de milioane de euro de la Juventus, a fost mai mult rezervă și a strâns doar 1.314 de minute în La Liga.

Florentino Perez vrea să renunțe la cei doi și să aducă următorul ”galactic”, în această vară. Președintele lui Real Madrid a pus ochii pe Paulo Dybala, fotbalist dorit la Barcelona încă din sezonul următor, și afacerea s-ar putea ridica la peste 100 de milioane de euro. Ar fi de altfel lovitura de grație pe care Perez o dă clubului rival, așa cum anunță și cei de la Don Balon.

Mai mult, e clar că aducerea lui ”La Joya” ar reprezenta plecarea celor doi, mai ales că mutarea i-ar conveni de minute lui Zidane, cel care s-a declarat un fan al lui Dybala.

Morata (24 de ani) mai are contract până în 2022 cu Real Madrid, însă e tentat să plece din cauza statutului de rezervă din acest sezon, în care a jucat numai 35% din minutele lui Real Madrid. Chiar și argentinianul ar agrea un transfer pe ”Santiago Bernabeu”, spre deosebire de o mutare la Barcelona, acolo unde consideră că ar rămâne în umbra lui Lionel Messi.

Dybala a ajuns la Juventus în 2015, de la Palermo. Bianconerii au plătit 32 de milioane de euro pentru transfer, la care se adaugă bonusuri de încă 8 milioane de euro.

Prima mutare a lui Perez ar urma să aibă loc după finala Ligii Campionilor, de la Cardiff, de pe 3 iunie, dintre Real Madrid și Juventus.

CITIȚI ȘI...