(LIVE) Urmăriți protestul „Pentru Moldova liberă” în Comrat, organizat de „Partidul Nostru”

by Genko Genko

Reprezentanții formațiunii „Partidul Nostru”, condusă de Renato Usatîi, organizează, în Comrat, un protest împotriva intenției tandemului PD-PSRM de a modifica sistemul electoral din țara noastră în unul mixt.

Anterior, „Partidul Nostru” a lansat o declarație, în care afirmă că regimul, prin intermediul surselor media, încearcă să deturneze protestele ce urmează sa aibă loc sâmbătă, 20 mai, la Comrat, și duminică, 21 mai, la Bălți.

„Partidul Nostru” susține că, „canalele de televiziune și site-urile controlate de coordonatorul coaliției de guvernare, Vladimir Plahotniuc, distribuie “știri” precum că la mitingul de protest împotriva actualei guvernări, organizat de “Partidul Nostru” la Bălți, duminică, 21 mai, oamenii ar fi duși cu forța”.

Citește și: (DOC) Noi acțiuni de mobilizare ale Poliției, înainte de protestele „Partidului Nostru” de la Bălți și Comrat

„“Știrile” în cauză sunt total false și supte din deget. Delirul pus pe linie de producție la fabrica de minciuni nu mai miră pe nimeni deja. Însăși tentativele de a ponegri acțiunile de protest confirmă, cât de mult se teme acest regim de furia poporului. Încercările autorităților de a dezbate valul de nemulțumire a majorității cetățenilor sunt sortite eșecului”, se spune în declarație.

Totodată, autorii afirmă că la marșurile și mitingurile “Partidului Nostru” de sâmbătă, 20 mai, la Comrat, și duminică, 21 mai, la Bălți, vor ieși mii de oameni fără a fi impuși, ci la îndemnul inimii, pentru a spune “Nu!” fărădelegii create de regimul oligarhic.

CITIȚI ȘI...