Leancă, la lansarea în campanie a lui Ponta: Salut şi susţin candidatura lui Victor Ponta

Leancă, la lansarea în campanie a lui Ponta: Salut şi susţin candidatura lui Victor Ponta

Premierul Iurie Leancă a participat sâmbătă la lansarea candidaturii pentru funcția de președinte a omologului său român, Victor Ponta, pe care l-a asigurat de toată susținerea sa în cursa pentru prezidențiale.

Leancă a dorit să îi ureze „La mulţi ani!” lui Ponta (sâmbătă fiind ziua sa de naștere), precizând că cel mai frumos cadou pe care îl poate oferi el şi cetăţenii Republicii Moldova este „recunoştiinţa” pentru ceea ce a făcut pentru ei.

El a spus că a dorit să fie aproape de Victor Ponta în cadrul acestui eveniment important al lansării candidaturii şi a adăugat că îl leagă o prietenie frumoasă de acesta, dar şi „viziuni comune, de a face lucruri bune”.

„Suntem convinși că împreună vom ajunge la destinație și că vom reuși să scriem istorie. În numele Republicii Moldova salut și susțin candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale și sunt convins că prima destinație externă a lui Victor Ponta ca președinte al României va fi la Chișinău. Victorie pentru o Românie puternică și prosperă”, a spus Iurie Leancă, la Arena Națională din București, locul unde Ponta a decis să se lanseze în campanie.

„Este o vorbă veche: Prietenul la nevoie se cunoaşte. Republica Moldova are nevoie acum, mai mult decât oricând, de sprijinul României. Sunt prezent aici pentru a susţine un prieten al Republicii Moldova, aduc un mesaj de sprijin pentru viiorul preşedinte al României. Sunt convins că va continua să ne sprijine în parcursul european”, a mai declarat Iurie Leancă.

0