La Sankt-Petersburg – BA, la Erevan – DA! O delegație PD-PSRM participă la o reuniune CSI în Armenia

La Sankt-Petersburg – BA, la Erevan – DA! O delegație PD-PSRM participă la o reuniune CSI în Armenia

Deși a boicotat lucrările Comisiei pentru Control Bugetar a Adunării Interparlamentare a Comunităţii Statelor Independente (CSI), care s-a desfășurat la Sankt-Petersburg, în perioada 1-2 martie, delegația Parlamentului Republicii Moldova participă la Reuniunea Comisiei permanente a Adunării Interparlamentare CSI pentru politică agrară, resurse naturale și ecologie. Evenimentul are lor la Erevan, în perioada 13-14 martie 2018.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, din componența delegației fac parte deputații Vladimir Vitiuc, vicepreședinte al Parlamentului, șeful delegației Parlamentului la AIP CSI, Violeta Ivanov, președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, președinta Comisiei permanente a AIP CSI pentru politică agrară, resurse naturale și ecologie, Radu Mudreac, președintele Comisiei mediu și dezvoltare regională.

Vedeți și: Socialiștii „sfidează” recomandarea lui Candu! Zinaida Greceanîi participă la un forul al CSI în Sankt-Petersburg

Potrivit agendei de lucru, în cadrul reuniunii vor fi discutate un șir de proiecte de lege model privind înregistrarea animalelor de fermă, identificarea și trasabilitatea produselor de origine animală, cu privire la evaluarea daunelor aduse mediului, privind turismul ecologic, precum și proiectele de recomandări privind organizarea centrelor de securitate ecologică și formarea politicii de mediu.

0