Kevin Spacey, înlocuit cu Christopher Plummer într-un film care ar fi trebuit să fie lansat în decembrie de Ridley Scott

Kevin Spacey, înlocuit cu Christopher Plummer într-un film care ar fi trebuit să fie lansat în decembrie de Ridley Scott

Christopher Plummer a fost chemat la refilmarea peliculei “All de the money in the world”, în care Kevin Spacey interpreta personajul lui J Paul Getty, un magnat petrolier, după ce actorul de 58 de ani a fost ținta unor acuzații de hărțuire sexuală, relatează The Guardian.

Potrivit unor surse apropiate producției, Cristopher Plummer a început refilmarea scenelor în care apare Kevin Spacey imediat după ce a început scandalul de hărțuire sexuală, deși filmul era finalizat și trebuia lansat în decembrie.

Jurnalista Heather Unruh a spus recent că, anul trecut, fiul său, în vârstă de 18 ani atunci, a fost îmbătat de Spacey la barul Club Car Restaurant, actorul cumpărându-i băiatului „băutură după băutură”, după care vedeta i-a băgat mâna în pantaloni și i-a apucat cu mâna organele genitale.

Unruh a spus că fiul ei nu a raportat atacul la acea vreme pentru că era jenat și speriat. Dar familia a decis să povestească evenimentul după ce alții au făcut publice acuzații de hărțuire sexuală împotriva lui Spacey și a altor celebrități.

0