(FOTO şi VIDEO) Johnny Depp aşa cum nu l-ai mai văzut, în primul trailer pentru Black Mass

by Genko Genko

A apărut primul trailer pentru „Black Mass”, în care Johnny Depp promite să facă un rol magistral și poate chiar să îi aducă o nominalizare la Oscar.

În primul trailer pentru „Black Mass”, Johnny Depp este înfricoșător și dă fiori. Într-o scenă ce aduce aminte puțin de filmele în stilul „Goodfellas”, Johnny Depp arată cât de bine se poate pierde în pielea personajelor sale. Îmbătrânit cu ajutorul machiajului, cu lentile de contact și început de chelie, Depp uimește cu o nouă transformare impresionantă.

Citeşte şi: (VIDEO) A fost anunțată data lansării viitorului film „Fast and Furious”

Black Mass este un film autobiografic despre gangsterul James „Whitey’ Bulger, care în noiembrie 2013 a fost condamnat de două ori la închisoare pe viață pentru participarea la 11 crime și alte infracțiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii și șantaj din anii 1970 până în ’90. El a fost sursa de inspirație pentru rolul lui Jack Nicholson din „The Departed, premiat cu Oscar, în regia lui Martin Scorsese.

„Poate să fie fermecător, dar poate să fie și nemilos. El era ca o cobră, nu știai când va sări să te atace” a declarat regizorul Scott Cooper („Crazy Heart”) despre Whitey Bulger, unul dintre cei mai temuți și cunoscuți gangsteri din istoria Americii.
Johnny Depp
Cooper a povestit pentru Entertainment Weekly cum a intrat Depp în pielea personajului. „Pentru mulți, a fost ciudată alegerea, nu semănă deloc. Dar tranformarea a fost incredibilă. O parte dintre cei prezenți pe platouri l-au cunoscut personal pe Burgler. Când l-au văzut pe Depp după procesul complet de machiaj, i-au trecut fiorii. Mulți nici nu se puteau uita la el.”

Citeşte şi: (VIDEO) TOP Box Office: 5 cele mai urmărite filme în weekend

Cunoscut pentru metodele sale de a se identifica cu eroii pe care îi joacă, și de această dată Depp a depus multă muncă înainte de începerea filmărilor. Pentru a recreea stilul propriu al lui Bulger, Depp a urmărit înregistrări video cu Bulger și fotografii unice realizate de FBI. În prima imagine oficială lansată, Depp apare în mijlocul străzii cu o pușcă în mână, scenă care s-a întâmplat și în realitate. „A omorât un om în parcare, în fața tuturor, fără nici un fel de regret sau panică, în mijlocul zilei. Nu avea scrupule” a mai adăugat regizorul filmului.

Cooper l-a lăudat pe Depp la CinemaCon, acolo unde a declarat că „Johnny Depp face un rol de zile mari, un rol care va rămâne în istorie”. Dacă filmul va fi bine primit, Depp ar putea avea șanse să primească o nominalizare la Oscar.

„Motivul pentru care îl interpretez este evident pentru mine”, a explicat Depp într-un interviu mai devreme în acest an. „Este un personaj fascinant. Nu seamănă cu nimic din ce am mai făcut până acum. Sunt foarte entuziasmat să intru în pielea lui pentru puțin timp”. Filmul, regizat de Scott Cooper, se bazează pe cartea „Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob”, scrisă de foștii reporteri la Boston Globe Dick Lehr și Gerald O’Neill.

Black Mass se va lansă în SUA pe 16 septembrie.

Citeşte şi: (VIDEO) Noul teaser al peliculei „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”

CITIȚI ȘI...