Unul dintre liderii PD din Găgăuzia, prins beat la volanul automobilului de serviciu; Deputatul Dudoglo l-ar fi salvat de sancțiuni

Unul dintre liderii PD din Găgăuzia, prins beat la volanul automobilului de serviciu; Deputatul Dudoglo l-ar fi salvat de sancțiuni

Liderul Organizaţiei de Tineret al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Melichian, ar fi fost prins în stare de ebrietate la volan de către inspectorii de patrulare. Acesta ar fi scăpat de sancțiuni după implicarea deputatului democrat Nicolae Dudoglo.

Potrivit gagauzinfo.md, Melichian a fost oprit de către poliţişti în dimineaţa de 11 noiembrie, în jurul orei 1.30, pe strada Treatiakov din Comrat. Democratul se afla la volanul unui automobil de serviciu de model „Dacia”, cu numerele de înmatriculare CPT 163, ce aparţine Secţiei de Paşapoarte din Comrat.

Oamenii legii ar fi constatat că liderul democrat este în stare de ebrietate puternică atunci când i-au cerut acestuia să ofere actele la control.

La solicitarea de a trece testul la alcoolemie, democratul i-a înjurat poliţiştii şi i-a ameninţat că vor fi daţi afară de la serviciu şi că vor fi urmăriţi de către deputaţii Dudoglo şi Dudnic.

Deşi după implicarea directă a deputatului Dudoglo în acest caz a fost întors permisul de conducere pe numele lui Melichian, oamenii legii au înregistrat un protocol în urma incidentului sub numărul „JUI-2 N. 4139”.

În plus, poliţiştii din Găgăuzia susţin că acesta este al doilea caz din ultimele trei luni când Melichean este prin beat la volanul maşinii de serviciu a Secţiei de Paşapoarte din Comrat. Potrivit legislaţiei, refuzul de a trece testul la alcoolemie presupune inclusiv deschiderea unei cauze penale.

0