A intrat frica în liderul PD? Vlad Plahotniuc și-ar fi angajat peste 1 000 de oameni care să-l păzească

A intrat frica în liderul PD? Vlad Plahotniuc și-ar fi angajat peste 1 000 de oameni care să-l păzească

Partidul Politic Mișcarea Politică Antimafie observă că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, după tentativa de asasinat de acum două săptămâni, şi-a sporit considerabil măsurile de protecție personală. Acesta și-ar fi angajat peste o mie de oameni, care să-l păzească, a menționat vicepreședintele Antimafie, Daniela Bodrug, în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

Daniela Bodrug face referire la surse de informare ale partidului, fără să dea nume. Potrivit ei, Vlad Plahotniuc şi-a mărit și cortegiul de mașini de același model cu care se deplasează prin oraş. Acest lucru, în opinia vicepreședintei Antimafie, este făcut pentru a-i induce în eroare pe cei care vor sa-l asasineze, pentru a nu se cunoaște în care dintre automobile se află Vlad Plahotniuc.

Daniela Bodrug mai spune că recent liderul PDM şi-a cumpărat și casă nouă, în zona Parcului de la Valea Morilor, care are un gard de 6 metri înălțime.

„Casa în care s-a mutat se află la intersecția străzilor Timiş și Bujorilor. Specialiștii în arhitectură urbanistică spun că una din casele de pe acest teritoriu în care stă în prezent Plahotniuc este un buncăr cu două niveluri. Această casă este dotată cu diferite sisteme de securitate, cu sisteme de interceptare şi bruiaj, are un studio radio-tv de unde poate să filmeze interviuri”, a spus Daniela Bodrug.

Vicepreședintele Antimafie susține că o altă casă, situată în apropiere, are rolul de cazarmă pentru câteva zeci de oameni care asigură securitatea liderului PDM în trei ture. Daniela Bodrug afirmă că şi instituțiile statului sunt implicate în procesul de pază a lui Vlad Plahotniuc, mai arată sursa citată.

0