Iniesta și-a anunțat retragerea din naționala Spaniei

Iniesta și-a anunțat retragerea din naționala Spaniei

Andres Iniesta, eroul Spaniei din finala Campionatului Mondial din 2010, a lăsat să se înţeleagă că turneul final din Rusia ar putea fi ultima sa competiţie în tricoul naţionalei iberice.

Mijlocaşul de 33 ani al Barcelonei a declarat pentru cotidianul catalan Sport că se va retrage după Mondial din naţionala Spaniei, cu care a câştigat un titlu mondial şi două europene.

”Sunt realist. Sunt multe şanse ca acest Mondial să aducă şi ultima mea prezenţă la selecţionată. Sunt conştient de momentul prin care trec, de vârsta mea, dar să vedem cum vor evolua lucrurile. Mai sunt multe luni până la Mondial şi sper că totul va merge suficient de bine şi că voi putea fi în Rusia. Din acel moment, vom vedea şi evalua ce se va întâmpla”, a spus Iniesta, autorul golului victorios din finala cu Olanda a Mondialului din 2010, din Africa de Sud.

Iniesta a strâns 121 de selecţii şi 12 goluri pentru Spania.

Aflat încă de la vârsta de 12 de ani la Barcelona, Andres Iniesta a semnat recent un contract pe viaţă cu gruparea de pe Camp Nou, care îi permite să decidă singur momentul în care se va retrage.

0