Îndemnul „Partidului Nostru” către chișinăuieni: „Să spună „NU!” candidaților lui Plahotniuc”

Îndemnul „Partidului Nostru” către chișinăuieni: „Să spună „NU!” candidaților lui Plahotniuc”

Formațiunea „Partidul Nostru” îndeamnă locuitorii capitalei să iasă neapărat la alegerile de duminică și să voteze neapărat, dar nu pentru „candidații lui Plahotniuc”. Asta chiar dacă, PN nu și-a înaintat la aceste alegeri un candidat propriu, luând decizia de a-și concentra eforturile asupra alegerilor primarului de Bălți, care vor avea loc în aceeași zi, iar Partidul Democrat condus de Vlad Plahotniuc nu și-a înaintat oficial niciun candidat nici la Bălți, nici la Chișinău.

„Îndemnăm chișinăuienii să participe activ la alegeri, să-și utilizeze votul pentru a lovi dur, în capitală, în regimul uzurpator al lui Plahotniuc, care a capturat Moldova. Din partea noastră, noi facem tot posibilul pentru a face același lucru și în „capitala de nord”, unde mafia de la Chișinău și slugoii locali ai acesteia încearcă să comită un atac raider asupra întregului oraș”, se arată într-o declarație a „Partidului Nostru” în ajunul alegerilor din 20 mai.

Potrivit formațiunii, municipiile Chișinău și Bălți „trebuie să rămână zone libere de regimul lui Plahotniuc”, iar „alegerile primarilor în aceste orașe trebuie să fie un fel de referendumuri „anti-Plahotniuc”, privind exprimarea neîncrederii guvernării antisociale, care nu poate fi numită altfel decât ocupaționistă”.

„Partidul Democrat, în pofida așa-zisei sale „puteri”, nu a găsit printre miile de susținători ai săi două persoane care să fi fost înaintați în calitate de candidați la funcția de primari în Chișinău și Bălți. Înțelegând că nu are nicio șansă de a învinge în mod cinstit la aceste alegeri, această grupare criminală organizată a decis să acționeze prin „interpuși” – candidați și spoileri, înaintați de alte partide sau în calitate de independenți, în realitate fiind nimic altceva decât candidații lui Plahotniuc. Numele lor sunt cunoscute, iar aceste nume trebuie tăiate – simbolic, nu în sensul direct al cuvântului – din buletinele de vot”, se arată în declarația citată.

Formațiunea mai precizează că nu îndeamnă alegătorii la boicotarea alegerilor sau la deteriorarea buletinelor. „Noi îndemnăm toți concetățenii conștienți să meargă masiv la secțiile de vot pentru a spune „NU!” candidaților lui Plahotniuc, indiferent dacă, formal, aceștia sunt de stânga, de centru sau de dreapta, „pro-occidentali” sau „pro-ruși”. Noi vă îndemnăm să faceți alegerea în favoarea oricărui candidat care luptă în mod real cu regimul mafiotic”.

„Interesul strategic de bază pentru toți cetățenii Moldovei, indiferent de preferințele politice și geopolitice ale acestora, a apartenenței politice sau naționale, constă în eliberarea Patriei noastre de bandiții care au capturat-o. Dacă acești gangsteri vor uzurpa și în continuare puterea, batjocorind întreaga țară, atunci nimeni nu mai are niciun fel de viitor în aceasta. Votarea împotriva regimului lui Plahotniuc este unica alegere corectă. Ea trebuie luată la 20 mai!”, conchide adresarea „Partidului Nostru” către alegătorii din Chișinău.

0