Încă un tânăr a murit după ce a fost bătut de un grup în fața unui local, în sudul țării

Încă un tânăr a murit după ce a fost bătut de un grup în fața unui local, în sudul țării

Un nou caz de deces în urma vătămării corporale grave a fost înregistrat recent în sudul țării. De această dată, în urmă loviturilor primite din partea mai multor tineri, un bărbat de 27 de ani a decedat în spitalul raional Cantemir. Deocamdată, doar unul dintre agresori a fost reținut, ceilalți urmând a fi anunțați în căutare.

Potrivit Poliției, informația telefonică precum că la Spitalul raional a fost internat un tânăr de 27 de ani, în stare gravă, iar în urma leziunilor cauzate, victima a decedat a fost înregistrată la Inspectoratul de Poliție Cantemir la data de 24 iunie. Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei.

În urma măsurilor întreprinse, poliția a stabilit că tânărul a fost agresat fizic într-un local din orașul Cantemir, de către un grup de persoane. Aceștia, s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Cantemir, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani.

La moment, poliția a reținut unul dintre agresori, acestuia fiind eliberat un mandat de arest. Ceilalți doi suspecți se eschivează de la organul de urmărire penală și urmează să fie anunțați în căutare. Actualmente, forțele de ordine întreprind măsuri pentru stabilirea locului aflării și reținerea suspecților.

Dacă li se va dovedi vinovăția, suspecții riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Amintim că acum o lună, tânărul Serghei Bejenaru de 30 de ani a decedat în urma loviturilor primite din partea mai multor sportivi K-1. Cazul a avut loc în fața unui centru comercial din capitală, tânărul decedând la spital, câteva zile mai târziu. Pe cazul dat pentru 30 de zile au fost reținuți doi luptători K1, apropiați ai deputatului democrat Constantin Țuțu, fost luptător profesionist ai acestei discipline sportive.

0