Încă o victimă a exploziei din sectorul Rîșcani. Salvatorii au recuperat corpul neînsuflețit al unei femei de la etajul 14

Încă o victimă a exploziei din sectorul Rîșcani. Salvatorii au recuperat corpul neînsuflețit al unei femei de la etajul 14

Corpul neînsuflețit al unei femei a fost recuperat de salvatori de la etajul 14 al blocului din bulevardul Moscovei al capitalei, în care acum două zile a avut loc o explozie. Astfel, numărul deceselor confirmate a ajuns la patru – o femeie în vârstă de 30 de ani, un minor de 4 ani și un bărbat în vârstă de 77 de ani, decedat la spital, dar și a unei femei identitatea căreia urmează a fi stabilită.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în seara zilei de 7 octombrie, ora 22:30 salvatorii și pompierii au recuperat corpurile neînsuflețite a două persoane care au decedat în urma deflagrației. Pompierii au evacuat cadavrele a unei femei și a unui copil, identitatea cărora a fost stabilită. Lucrările de căutare-deblocare au continuat până la miezul nopții.

Vedeți și: Trei persoane decedate în urma exploziei din sectorul Rîșcani. Decizia luată de autorități

Începând cu dimineața de 8 octombrie operațiunile de căutare-deblocare au fost reluate. La fața locului continuă activitatea celulei de criză condusă de general-maior Mihail Harabagiu.

0