Imprudența face victime: Alte două persoane au decedat în incendii

Imprudența face victime: Alte două persoane au decedat în incendii

Două persoane au avut de suferit în ultimele 24 de ore. Primul caz în care a decedat un bărbat de 98 de ani a avut loc în orașul Taraclia. Un alt caz în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 36 de ani a avut loc ieri în orașul Nisporeni.

În dimineața zilei de ieri a fost recepționată informația la serviciul 901 privind decesul unei persoane în propria locuință.

Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la o sobă. Incendiu în locuință nu a avut loc. Toate circumstanțele urmează a stabilite.

Un alt caz în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 36 de ani a avut loc ieri în orașul Nisporeni. O deflagrație a deteriorat o odaie într-o casă de locuit, iar o persoană a primit arsuri de gradul I,II, III fiind internată în stare gravă la spital.

Primele cercetări arată că deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan butan.

Toate circumstanțele acestui caz sunt investigate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să respecte regulile antiincendiare în special la utilizarea surselor de încălzit și a instalațiilor alimentate cu gaze naturale.

0