Iarna se întoarce! Peste 80 de grădinițe și 100 de blocuri s-au reconectat la căldură: Cum o poți face și tu

Iarna se întoarce! Peste 80 de grădinițe și 100 de blocuri s-au reconectat la căldură: Cum o poți face și tu

„Termoelectrica” S.A. reiterează disponibilitatea de reconectare la căldură atât a blocurilor locative, agenților economici și caselor particulare, cât și a instituțiilor bugetare: grădinițe, spitale și instituții de învățământ. Câteva echipe mobile de specialiști sunt în teritoriu pentru a asigura tot suportul necesar pentru reconectarea imediată la serviciile de termoficare.

Totodată, „Termoelectrica” atenționează că, în legătură cu situația excepțională, reconectarea la căldură se va face fără a adresa o cerere prealabilă la companie. Fiecare obiectiv conectat la SACET este dotat cu contor performant care va înregistra fiecare consum. Prin urmare, consumatorul va achita nemijlocit consumul înregistrat la contor.

Reprezentanții companiei fac un apel către gestionarii fondului locativ, dar și administratorii instituțiilor bugetare la necesitate să reconecteze livrarea agentului termic în edificii:

„Atenționăm toți consumatorii că „Termoelectrica” livrează agent termic pentru căldură și prepararea apei calde tot anul împrejur, în regim non-stop. Respectiv, toți doritorii de a beneficia de căldură sunt îndemnați să solicite acest lucru de la administratorul edificiului”, a menționat directorul general „Termoelectrica” S.A.”, Veaceslav Eni.

Menționăm că, până la această oră s-au reconectat la căldură peste 100 de blocuri locative, 83 de grădinițe, 8 spitale, 6 instituții medicale, 9 agenți economici și 4 case particulare.

0