Democratul Constantin Țuțu și-a luat un nou Mercedes de lux în valoare de cel puțin 80.000 euro

Democratul Constantin Țuțu și-a luat un nou Mercedes de lux în valoare de cel puțin 80.000 euro

Deputatul democrat Constantin Ţuţu, care face parte din cercul actualului președinte democrat Vlad Plahotniuc, se pare că și-a făcut o achiziție nouă, un Mercedes-Benz clasa S nou-nouţ, luxos, în valoare de cel puțin 80 de mii de euro. Cel puțin asta reiese dintr-o poză publicată pe pagina de Facebook Smotra.md, iar mai multe indicii duc anume la controversatul deputat democrat, fost luptător de carieră.

Automobilul are aceleași plăcuțe de înmatriculare ca și mașina pe care Țuțu și-a luat-o în 2015. Este vorba despre un număr personalizat „K TC 9”, în care „TC” înseamnă, cel mai probabil, „Țuțu Constantin”.

La fel, din imagine se vede că poza a fost realizată în spatele clădirii Parlamentului, acolo pe unde deputații intră în birouri și sala de ședințe, locul fiind sub supravegherea permanentă a oamenilor legii.

Solicitat de Jurnal TV pentru a spune dacă autoturismul îi aparține, deputatul nu a avut răbdare să asculte întrebarea până la capăt și a închis fără a oferi vreun răspuns.

În ultima sa declarație de avere, Constantin Țuțu indica tot un Mercedes de lux. Anume cu acest automobil a fost surprins cum a parcat neregulamentar în centrul capitalei.

0