Hoți „specializați” în furturi de motociclete, reținuți de oamenii legii

Hoți „specializați” în furturi de motociclete, reținuți de oamenii legii

Trei tineri originari din raioanele Strășeni și Fălești cu vârstele cuprinse între 19 și 28 ani, au fost reținuți de către angajații IP Rîșcani a Direcţiei de Poliţie Chișinău, fiind suspectați de săvârșirea unui furt. Indivizii au fost încătușați și escortați la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală bănuții și-au recunoscut vinovăția comunicând polițiștilor că au pătruns în garajul situat pe strada Mircești, prin deteriorarea lacătului de unde au sustras două motociclete de model „Honda” în valoare de aproximativ 3.500 de euro și „Suzuki” în valoare de 4.500 euro, astfel cauzându-i proprietarului un prejudiciu în sumă de 8.000 de euro.

Ulterior motocicletele au fost depistate în raionul Strășeni, în curtea casei la unul dintre bănuiți. Forțele de ordine au stabilit că indivizii aveau intenția să vândă motocicletele în Federația Rusă pentru a obține un profit.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru furt, conform legislației penale în vigoare riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 4 ani.

Poliția nu exclude faptul că tinerii ar fi fost implicați și în alte cazuri similare.

0