Hoț ghinionist, observat și reținut de un polițist imediat ce a sustras un telefon mobil. Acesta și-a recunoscut vina

Hoț ghinionist, observat și reținut de un polițist imediat ce a sustras un telefon mobil. Acesta și-a recunoscut vina

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut în flagrant delict pentru comiterea unui jaf. În timp ce se afla în stația de troleibuz, acesta a sustras un telefon mobil de model „Samsung” de la un bărbat de 59 de ani, după care a încercat să fugă într-o direcție necunoscută. Făptașul însă a fost observat de un angajat al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, care a reacționat prompt și l-a încătușat.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a sectorului Buiucani pentru stabilirea circumstanțelor. Ajunși la fața locului forțele de ordine au stabilit că individul, în mod deschis a sustras telefonul mobil de la victimă. Fiind observat de omul legii care se afla prin preajmă, suspectul a încercat sa scape de bunul sustras, aruncându-l. Acesta a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri, unde și-a recunoscut vinovăția.

Este de menționat că anterior el a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

În acest sens a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației în vigoare suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.

0