Harry Kane va înrăma tricoul primit de la Ronaldo; Ce i-a transmis portughezul

Harry Kane va înrăma tricoul primit de la Ronaldo; Ce i-a transmis portughezul

Adversari pe teren, prieteni la final. După partida de pe ”Bernabeu”, Harry Kane i-a cerut lui Cristiano Ronaldo să facă schimb de tricouri și a recunoscut că va înrăma bluza de joc a portughezului.

La sfârșitul întâlnirii de pe ”Santiago Bernabeu”, ambii fotbaliști s-au îmbrățișat și au făcut schimb de tricouri. Iar englezul a plecat acasă cu un suvenit pe care a admis că-l va înrăma. ”L-am întrebat dacă putem face schimb de tricouri și acum am ce să pun în ramă. Pentru mine este un model de urmat, l-am observat de când eram mai mic. I-am dat tricoul meu și nu știu ce o să facă cu el. Tot ce mi-a spus a fost: ”O să ne vedem în câteva săptămâni”, a recunoscut Kane, potrivit presei din Regat.

Atacantul din Tottenham spune că deși echipa lui a reușit un rezultat de egalitate pe ”Santiago Bernabeu” este o performanță care le dă multe speranțe. ”Eu găsesc că este o motivație în plus acest rezultat. Dar nu numai eu, ci și întreaga echipă am muncit foarte mult. Acum în urmă cu câțiva ani jucam în Europa League, iar acum chiar puteam câștiga pe ”Santiago Bernabeu”.

Asta arată ce fel de echipă suntem și ne dă încredere pentru Premier League. Am arătat că putem face multe împotriva celei mai bune echipe din lume”, a concluzionat fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Harry Kane și Cristiano Ronaldo continuă să conducă topul golgheterilor în Liga Campionilor după partida de pe ”Santiago Bernabeu”, ambii cu câte cinci reușite.

0