Grigore Petrenco condidează la funcția de primar al capitalei

by Genko Genko

Fostul deputat comunist și actualul lider al Partidului Casa Noastră Moldova, Grigore Petrenco, s-a înscris în cursa pentru funcția de primar al Chișinăului. Acesta a depus astăzi documentele pentru înregistrare la Consiliul Electoral de Circumscripție.

Petrenco anunță că principalul său scop este schimbarea actualei puteri de la primărie, astfel încât sloganul campaniei electorale a partidului Casa Noastră Moldova este „Va fi mai bine fără Chirtoacă”.

Fostul comunist spune că actuala campanie electorală este imprevizilibă și că toți cei înscriși în cursa pentru șefia primăriei au șanse să obțină fotolii.

„Este o companie electorală mai puțin previzibilă. Toți au șanse să fie aleși în Consiliul Municipal Chisinău, unde situația este un dezastru. Vom merge în campanie cu sloganul «Va fi mai bine fără Chirtoacă», deoarece puterea trebuie schimbată”, a precizat Petrenco.

Acesta nu a ezitat să critice candidatura Partidului Comuniștilor la funcția de primar al capitalei, spunând că „Vasile Chirtoca este o batjocoră pentru cei care au votat cândva comuniștii”.

Fostul comunist Grigore Petrenco a preluat la 10 aprilie conducerea Partidului Casa Noastră Moldova, cu care va participa la alegerile generale locale din 14 iunie.

Amintim că Petrenco s-a aflat pe locul patru pe lista partidului Patria, a cărei cap de listă era Renato Usatîi, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

CITIȚI ȘI...