(FOTO) Cânepă, două cuțite, un binoclu și un balonaș cu gaz lacrimogen au fost găsite în mașina unui cetățean străin care a încercat să intre în Republica Moldova

by Genko Genko

Cânepei, două cuțite, un binoclu și un balonaș cu gaz lacrimogen au fost depistate de polițiștii de frontieră într-o mașină. Mai mult, verificările suplimentare au scos la iveală și faptul că șoferul deținea pașaport ucrainean ce nu-i aparține.

Potrivit oamenilor legii, în punctul de trecere „Tudora” s-a prezentat un cetățean bulgar de 37 de ani. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes înmatriculat în Bulgaria. În timpul controlului, inspectorul a depistat un pașaport eliberat pe numele unui cetățean ucrainean, iar asta i-a trezit suspiciuni.

FRONTIERA

Inspectorul a inițiat verificări amănunțite și a găsit camuflate sub scaunul din față și în roata de rezervă, șapte pachețele cu substanță vegetală, două cuțite, un binoclu, un balonaș cu gaz lacrimogen.

front2

Șoferul a declarat că bunurile îi aparțin și sunt pentru uz personal. Referitor la document, a spus că aparține unei persoane ce avea către acesta o datorie de bani.

Bunurile au fost confiscate. Polițiștii de frontieră investighează cazul.

front3

CITIȚI ȘI...