(FOTO şi VIDEO) Igor Dodon a primit în audienţă „secretă” cetăţenii! Doar un post TV „a aflat” despre eveniment

(FOTO şi VIDEO) Igor Dodon a primit în audienţă „secretă” cetăţenii! Doar un post TV „a aflat” despre eveniment

Președintele Igor Dodon a reluat practica audienței cetățenilor  la Preşedinţie, unde zeci de persoane din toate regiunile țării și-au expus problemele cu care se confruntă. Evenimentul nu a fost unul anunţat public, cu toate acestea din imaginile de pe site-ul Preşedinţiei, pe masa şefului statului se vede doar un singur microfon, al unei televiziuni apropiate PSRM. Asta în contextul în care imaginile video plasate de pagina web sunt doar protocolare, dar fără sunet.

Potrivit unui comunicat emis în acest sens, în cadrul întrevederii cetățenii au abordat subiecte din diferite domenii: social, juridic, agricol, educațional, solicitări de ajutor material, probleme cu privire la serviciile comunale, pensii și indemnizații, acordarea suportului pentru soluționarea problemelor de sănătate, solicitări de acordare a spațiului locativ, ș.a. Igor Dodon a declarat că toate petițiile și solicitările care parvin la instituția prezidențială sînt examinate și sînt întreprinse toate măsurile pentru soluționarea acestora în termeni rezonabili.

Din imagini se vede cum un preot a venit în audienţă la Preşedinţie cu un buchet de flori, o icoană şi colaci, iar altcineva i-a oferit în dar preşedintelui ţării o statuietă.

După cum menţionează serviciul de presă al Preşedinţiei, în perioada celor 6 luni de când Igor Dodon își exercită mandatul de președinte, în adresa instituției prezidențiale au parvenit peste 2.000 de petiții, numărul cărora este într-o creștere continuă.

1 3 4 6 7 8 9 10 5

0