(FOTO) Ucrainean depistat la frontiera moldovenească cu mașina furată din Spania

by Genko Genko

Un autoturism marca Toyota Land Cruiser, cu o valoare ce depășește 20 mii de dolari, a fost reţinut de către polițiștii de frontieră, deoarece figura ca fiind furat din Spania.

Cazul a fost înregistrat marți, în punctul de trecere Palanca, unde s-a prezentat un cetățean ucrainean la volanul unui autoturism de model Toyota Land Cruiser, fabricat în anul 2003 și înmatriculat în Ucraina.

După verificarea documentelor de călătorie, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni în privința provenienţei mijlocului de transport, fiind efectuat verificări în baza de date a Interpol. Ca rezultat, s-a constatat că maşina este dată în căutare de către autoritățile abilitate ale Spaniei, din anul 2005.
2
Șoferul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, acesta a relatat inspectorilor de frontieră că pe teritoriul Ucrainei, în anul 2011 i-a fost furată mașina achiziționată în 2008, însă i-a fost găsită și returnată fără a-l înștiința despre faptul că figurează ca fiind furată din alt stat.

În vederea continuării și definitivării cercetărilor pe cazul dat, mijlocul de transport a fost reținut de către Poliția de Frontieră.

CITIȚI ȘI...