(FOTO) Top 10 al țărilor cu cele mai frumoase femei din lume? Ești de acord cu topul?

by Genko Genko

Portalul ”Ucityguides.com” a realizat un top al țărilor cu cele mai frumoase femei din lume. Spre suprinderea unora sau nemulțumirea altora, Moldova și România nu fac parte din acest top.

Iată cum arată topul, dar și argumentele care i-au determinat pe realizatori să ajungă la acest clasament.

1. Brazilia

beautiful-women-brazil

De ce avem atât de multe modele de origine braziliană? Pentru că în cea mai mare țară din America Latină s-au adunat diferite etnii și popoare, iar mixul care a ieșit este unul de-a dreptul superb. Mai ales în cazul sexului frumos.

2. Rusia 

beautiful-women-russia

După Brazilia, Rusia e probabil țara în care poți întâlni cele mai multe femei frumoase pe metru patrat. În Rusia sunt atâtea femei atrăgătoare, încât acestea practic au devenit un peisaj natural al acestei țări uriașe.

3. Slovacia 

Când spui femei înalte și frumoase e posibil ca prima țară ce-ți vine în minte să fie Suedia. Ei bine, coborâți un pic mai la sud și vizitați Slovacia. Acolo veți găsi niște blonde absolut superbe. sursa foto

article-2050364-0E69457600000578-651_634x807

 4. Suedia

Chiar dacă slovacele sunt cu un loc mai sus în top, suedezele nu stau nici ele deloc rău la capitolul frumusețe. Iată și de ce Suedia și-a adjudecat primele două titluri miss world din istorie. Încă un detaliu important pentru care sunt cunoscute nordicele este inteligența și rafinamentul de care dau dovadă. sursa foto

hot-swedish-girl

5. Venezuela

Venezuelencele nu puteau să lipsească din top în primul rând datorită faptului că au câștigat cele mai multe titluri de miss world în istorie. Mai mult chiar, femeile din Venezuela au devenit un adevărat motiv de mândrie națională pentru statul sud-american.

beautiful-women-venezuela

6. Columbia

Pentru locul 6 nu trebuie să mergem prea departe de Venezuela, pentru a ajunge la țara vecină Columbia. Voluptoasele brunete columbience pot suci mințile oricărui bărbat.

IMG_5187

7. Ucraina

Nimeni nu cred că ar trebui să ne spună nouă, românilor basarabeni, cât de frumoase sunt ucrainencele. Cu atât mai frumoase sunt vecinele noastre când luptă pentru democrație și valori europene.  sursa foto

-

 

8. Liban

Cei mai mulți sunt de acord că libanezele sunt cele mai frumoase făpturi din Orientul Mijlociu și lumea arabă. O vizită în Beirut te-ar putea surprinde, în primul rând, prin frumusețea localnicelor. Păcat, aș adăuga eu, că nu toate femeile din Liban sunt libere să-și etaleze calitățile fizice.

beautiful-women-lebanon

 

9. Angola

Singura țară africană din acest top a dat chiar și o Miss Univers. Datorită frumuseților locale, capitala Angolei, Luanda, este plină de agenții de modelling. Păcat că e și unul dintre cele mai scumpe orașe din lume.

beautiful-women-angola

 

10. SUA

Statele Unite are și ea frumusețile sale. Mai ales majoretele și fanele echipelor sportive ale americanilor. sursa foto

US-Soccer-Fan

 

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu