(FOTO) Silvia Radu, apariție publică „în brațele” tinerilor democrați. Liberal: PD nu se mai ascunde

by Genko Genko

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a fost azi observată în compania unor tineri, membri ai aripei tinere a Partidului Democrat din Moldova. „Tinerii Democrați” susțin că au întâlnit-o pe Silvia Radu absolut întâmplător în momentul în care „împărțeau îmbrățișări” cu ocazia Zilei Internaționale a Îmbrățișărilor (Hug Day). De altă parte, vicepreședintele liberal Valeriu Munteanu vede mai mult decât o „coincidență” în pozele plasate pe rețelele de socializare.

„Astăzi #Tinerii_Democrați au dăruit îmbrățișări și emoții pozitive tuturor cetățenilor pe care i-am întâlnit în regiunea pieței centrale din Chișinău, inclusiv Doamnei Primar!”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele organizației de tineret a PD, Alexandru Cauia.

„De ziua Internațională a Îmbrățișărilor #Tinerii_Democrati au dăruit zâmbete şi buna dispoziție cetățenilor din centrul capitalei, dar și Doamnei Primar Silvia Radu ?. Felicitări dragi prieteni”, a scris la rândul său președintele TD Centru, Andrei Berlinski, distribuind aceleași poze, în unele dintre care apare și primarul interimar al capitalei.

Liberalul Valeriu Munteanu, a punctat pe pagina sa de Facebook, distribuind postarea lui Alexandru Cauia, că „Partidul Democrat nu se mai ascunde” și „a decis, deja, s-o folosească deschis (și) pe Silvia Radu în acțiunile sale de partid”.

„După ce acum două luni și jumătate democrații au introdus-o pe Silvia Radu pe geam la primăria Chișinău, acum au hotărât că este timpul să arate la toată lumea că #uzurparea puterii locale în Chișinău este lucrătura lor. Cine se îndoia?”

Potrivit lui „tinerii democrați și Silvia Radu au împărțit îmbrățișări forțate locuitorilor capitalei”. „Voi ați dori să fiți #îmbrățișați de Partidul Democrat?”, a mai întrebat vicepreședintele PL.

CITIȚI ȘI...