(FOTO) Leonardo DiCaprio şi-a cumpărat o insulă; Va face un complex hotelier până în 2018

by Genko Genko

Actorul american Leonardo DiCaprio a decis să investească într-un complex hotelier de lux, eco-responsabil, ce va fi inaugurat în 2018 pe insula Blackadore Caye din Belize, informează Times.

DiCaprio va amenaja o întreagă staţiune ecologică pe insula Blackdore Caye, pe care a cumpărat-o în urmă cu mai mulţi ani. Artistul a dezvăluit recent planurile pe care le are pentru terenul de 104 acri din Belize, pe care l-a cumpărat împreună cu prietenul său Jeff Gram, cu suma de 1,75 de milioane de dolari.

Zece ani i-au trebuit lui DiCaprio, un ecologist convins, pentru a se hotărî cum să valorifice mai bine insula nepopulată pe care o deţine, scrie NY Times.
8
Acum, actorul a decis ca locul să fie transformat într-o staţiune de lux, dar care să nu pertube în niciun fel frumuseţea locului sau ecosistemul respectiv.

Drept urmare, pentru protejarea vieţii marine se vor utiliza recife artificiale, în vreme ce iarba marină va fi crescută într-o pepinieră pentru a spriji zona de conservare a lamantinilor. Vor fi, de asemenea, replantate şi mangrove.
00
„A venit timpul să reparăm răul ce a fost făcut de mâna omului”, a spus Leonardo DiCaprio. „Prioritatea noastră constă în a face ceva care va schimba lumea. Nu aș fi putut să fac asta dacă acest proiect nu ar fi o veritabilă inovație în materie de ecologie”, a adăugat actorul.

CITIȚI ȘI...