(FOTO) După SunStroke Project, Igor Dodon oferă distincţii şi membrilor altei trupe din Moldova

(FOTO) După SunStroke Project, Igor Dodon oferă distincţii şi membrilor altei trupe din Moldova

După decorarea, în primăvara acestui an, a membrilor trupei SunStroke Project cu distincţia Ordinul de Onoare, pentru succesul obţinut la Eurovision, preşedintele Igor Dodon a mai decorat membrii unei trupe. De această dată, distrincţia le-a fost oferită membrilor formaţiei „DoReDoS” cu ocazia prestației excelente şi locului I la Concursul Internațional de Cântec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017”, care a avut loc la Soci, Federația Rusă.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a felicitat formația, iar pentru succesele obținute la concursul „Novaia Volna-2017”, precum și pentru contribuție substanțială la promovarea unei imagini favorabile a Republicii Moldova peste hotare, șeful statului a conferit fiecărui membru al formației titlul onorific de „Artist Emerit”, iar producătorului colectivului artistic – medalia „Meritul Civic”.

Președintele a declarat că formația „DoReDoS” este mândria Moldovei. La fel, acesta a spus că a susținut acest colectiv chiar din start şi îl va susţine pe viitor.

0